Ось і настала весна, а разом із нею і час побачень. Хвилюючий і прекрасний час, але іноді все йде не за планом.

У Telegram- каналі ROXY ділиться інформацією про відносини, красу, здоров'я та новини про життя зірок.

Приєднуйтесь!

Ми розглянули ситуацію, в яку, напевно, хоча б раз у житті попадала кожна дівчина, коли перше (і, мабуть, най хвилююче!) побачення пройшло чудово, але молодик після нього зник – не написав і не подзвонив.

Чому так відбувається?

 

Ви просто нагадуєте його колишню

Під цим сценарієм ховаються в принципі всі неприємні спогади, що травмують життєві ситуації, про які може нагадати будь-яка дрібниця – елемент гардеробу, улюблена пісня чи манера пити з келиха.

Грубо кажучи, щось тригернуло чоловіка під час побачення, і, звичайно, він не може вам відверто сказати: «У тебе духи як у моєї мами, з якою я, до речі, не спілкуюся з 18 років». Такі речі на першому побаченні не відкривають, а іноді й не можуть навіть для себе сформулювати, чому потенційна обраниця «перестала подобатися».

А ось чоловічий потяг такі ситуації вбивають: ви вже в його очах не таємнича незнайомка, що тягне, він побачив у вас неприємне минуле і біжить від нього. Так працюють старі травми – на рівні несвідомого.

 

Ви напустили занадто багато туману

Іноді дівчата переграють себе, нервують і починають «стріляти самі собі в ногу».

До зустрічі все було гладко, а на побаченні, не впоравшись із сором'язливістю чи ще якимись емоціями, дами можуть почати розповідати, наскільки вони гарні, кинути фразу в стилі «Загалом у мене повно залицяльників, я часто ходжу на побачення». А чоловік це інтерпретує як "Ти мені не важливий, є інші".

А ще гірше – подумає, що обраниця вітряна. Є пані, що спеціально приходили на зустріч з обручкою на безіменному пальці, вважаючи, що вони так перевірять ставлення кавалера до шлюбу, а в результаті чоловік делікатно не порушував питання і сам мовчки робив висновок про прикрасу на руці.

Розмовляйте з можливим партнером прямо, не бійтеся позначити свій статус: «Не заміжня, ні в кого не закохана». Саме це вас і має об'єднувати для розвитку відносин.

 

Ви не уточнили його статус, а він зайнятий

У тому числі, щоб познайомитися ближче, але багато хто забуває, що ставити питання про статус вашого візаві – це нормально. І в блаженному невіданні про його розлучення, дітей, коханок наївно думають: «Ну якщо мене покликали на побачення, він же сто відсотків вільний».

А це відкриває двері в нескінченні жіночі фантазії, і жінки починають інвестувати сили, час, енергію і не тільки у зв'язку з тим, про кого навіть не знають базової інформації.

Прояснюйте речі, які важливо знати, не давайте волі фантазіям там, де вас жорстоко може вдарити в обличчя штамп у паспорті – «одружений». Робота психолога - збирати факти і розділяти, де реальність, а де людина сама все вигадала.

 

Ви в соцмережах зовсім інша людина

Часта ситуація, що при інтернет-знайомстві інша людина створює собі певний образ за вас. І на жаль, живцем цей образ часто не збігається. Письмова і жива – абсолютно різні речі.

Вам не скажуть, що вас не покликали на друге побачення, оскільки ваш тембр голосу не такий, як він репрезентував, або що на фото у вас ніс був явно в ретуші.

Розміщуючи анкету для знайомств, прийміть свою зовнішність такою, якою вона є, позбавте себе від надмірного фотошопу. Будьте чесні перед собою. Чоловік, щиро закоханий у вас, любитиме і вашу горбинку на носі чи родимку на обличчі. 

 

Висновок

У ситуації невідомості важко перебувати, це завжди викликає тривогу. Тому чудовою профілактикою, щоб не витрачати свої нерви, стане рішення самої ініціювати комунікацію після першого побачення та прояснити все, що виявилося незрозумілим.

У якій манері це зробити, кожна дівчина вирішує сама, адже це її оригінальна та індивідуальна мова вираження зацікавленості.