Енн Хетеуей розповіла в інтерв'ю журналу V Magazine, як проходила тести на хімію перед зйомками: для цього їй доводилося по черзі цілуватися з кількома хлопцями. За словами 41-річної актриси, 20 років тому це вважалося цілком нормальним та звичайним.

У Telegram- каналі ROXY ділиться інформацією про відносини, красу, здоров'я та новини про життя зірок.

Приєднуйтесь!

"Ще у 2000-х роках - і це справді було зі мною - вважалося нормальним просити актора цілуватися з іншими акторами для перевірки хімії", - заявила вона. За словами актриси, їй це не подобалося, але вона не заперечувала, оскільки не хотіла, щоб її вважали "складною".

 

 

"Мені сказали: "Тебе обрали на роль, і тобі треба поцілувати десятьох хлопців. Хіба ти не рада?" І я подумала: "Зі мною щось не так? Тому що я не була схвильована. Мені здалося, що це звучить брутально», — згадує вона.

 

 

Актриса додала, що у цій ситуації ніхто не винен. "Ніхто не намагався поводитися жахливо і не хотів завдати мені болю. Просто це був дуже важкий час, і тепер ми краще знаємо, як треба робити". Сьогодні на знімальних майданчиках часто працюють координатори інтимних сцен, обов'язок яких слідкувати, щоб акторам було комфортно.

 

 

Енн Хетеуей часто говорить про виворот акторської професії. Раніше вона розповідала, що в той момент, коли вона перенесла викидень, їй доводилося в бродвейській постановці грати жінку, яка за сюжетом п'єси народжує дитину.