Секс у машині багатьом здається цікавою практикою. Але багато питань пов'язано з тим, як вибрати місце, про що подбати заздалегідь та які пози втілити у життя.

У Telegram- каналі ROXY ділиться інформацією про відносини, красу, здоров'я та новини про життя зірок.

Приєднуйтесь!

ROXY дала поради, як діяти, щоб секс у машині залишив лише приємні враження.

 

Виберіть відокремлене місце

Важливо розміститися подалі від людей та місць, де вас можуть застигнути у невідповідний момент. Не варто займатися сексом у машині у дворі житлових будинків чи на стоянках. Навіть якщо вам здається, що безлюдне місце, на тій же парковці можуть бути камери спостереження, за якими стежить охоронець.

Хороше місце – на природі. Бажано, щоб це було не поле, в якому вас можуть легко побачити, а закритіший простір — ліс. Приємним бонусом буде, якщо стекла машини затоновані: за ними не буде видно, що відбувається в салоні.

 

Подбайте про комфорт заздалегідь

Зручно одягніться

Краще вибрати одяг, який можна швидко зняти і швидко надіти. Наприклад, якщо жінка любить ласки грудей, краще одягнути ліфчик, чашки якого легко зрушуються, або зовсім не вдягати бюстгальтер.

Обережніше з підборами - перед сексом їх краще зняти, інакше можна ненароком нашкодити собі чи партнеру. Не варто одягати багато прикрас: вони можуть зачепитися і подряпати вас чи партнера. Сильно не душитеся парфумом. Простір у машині закритий і дуже обмежений, і важкий запах може перешкодити.

Візьміть із собою покривало

Беріть рушник, покривало або плед, щоб застелити сидіння. Інакше ви ризикуєте натерти собі руки, коліна, кісточки на ліктях. А якщо сидіння шкіряні, дотики до тіла можуть бути неприємними і завадять процесу.

Візьміть вологі серветки та воду

Серветками для дитячої чи інтимної гігієни можна скористатися до та після сексу. Негазована вода теж стане в нагоді, щоб привести себе в порядок. Для рук можна використовувати і дезінфікуючі засоби, але з ними потрібно бути акуратнішими - часто у складі є спирт. Відразу після застосування краще не торкатися руками слизових, щоб не викликати роздратування.

Візьміть презервативи та лубрикант

Заздалегідь подбайте про засоби контрацепції та мастило. Зазвичай на секс у машині відводиться не так багато часу через фізичну незручність, і жінка може не встигнути повноцінно збудитися. У такому разі врятує лубрикант.

Приберіться

Важливо, щоб машина була чистою всередині. Якщо в автомобілі упаковки, пляшки, крихти від їжі парі буде незручно. До того ж це негігієнічно та небезпечно. Чим більше в салоні сміття, чим вона брудніша, тим вище ймовірність нашкодити собі та своєму здоров'ю. Візьміть із собою пакет, куди ви викинете після секс сміття на кшталт використаного презервативу та серветок.

Якщо в машині є сторонні речі, наприклад, спортивна сумка, приберіть їх у багажник, щоб у салоні нічого не заважало.

Подбайте про провітрювання

Добре, якщо у машині є кондиціонер. Якщо його немає, перед сексом хоча б трохи прочиніть вікно, щоб в автомобіль надходило прохолодне повітря. Температура всередині буде збільшуватися і повітря може не вистачити на всі ваші експерименти.

Прикрийте гострі кути

У машині можуть бути гострі виступи та кути, про які легко пошкодитися. Їх краще чимось прикрити або завісити, щоб уникнути травмування.

Розкладіть сидіння

Якщо є можливість розкласти сидіння, краще це зробити так у машині буде більше місця. Також бажано поставити машину на ручник і стежити за тим, щоб не випадково не зачепити його під час сексу.

Увімкніть музику

Якщо хочете, створіть окремий плейлист. По-перше, музика допоможе створити потрібний настрій, по-друге, послужить звукоізоляцією для тих, хто може почути вас зовні.

Не займайтеся сексом під час водіння

Це може виглядати привабливо та пікантно, але це небезпечно. Людина за кермом повинна бути зосереджена, відволікати її від дороги оральними або мануальними ласками не варто.

 

Які практики варто спробувати у машині

Краще вибирати найпростіші та зрозуміліші, на які не потрібно багато часу. Тобто техніки, які швидше за вас збудять і приведуть до оргазму - може бути оральні та мануальні ласки, фінгеринг.

Можна спробувати елементи легкого БДСМ, тому що в машині є ремені та точки для кріплення. Але робити це потрібно швидко та акуратно. Місце обмежене, тіло затікає, а миттєво змінити позу не вдасться.

 

Які пози зручніші для сексу в машині

Краще вибирати пози, у яких не потрібно багато точок опори. Простір у машині нестійкий - там немає плоских рівномірних поверхонь. У сидіннях є проміжки, в яких можна застрягти ногами, ліктями та руками. До того ж можна вдаритися про щось.

Класична поза

Місіонерська поза, де чоловік схиляється над жінкою на задньому сидінні.

Поза ложки

Якщо ширина сидінь дозволяє, можна спробувати позу "ложки" - коли обидва партнери лежать на боці і жінка повернута спиною до грудей чоловіка.

Доггі-стайл

Цю позу можна використовувати зовні. Наприклад, відкрити багажник, щоб дівчина вперлася руками всередині, а зовні стояв чоловік.

Пози на капоті

Дівчина може лягти на капот як на стіл. Далі можна застосовувати будь-які зручні техніки - від орального сексу до проникнення з піднятими ногами.

Наїзниця на передньому сидінні

Опустіть спинку сидіння, на яку чоловік ляже спиною. Жінка сідає зверху спиною до керма і дивиться на партнера. Позу можна спробувати і на задніх сидіннях, але, можливо, це не так зручно для жінки.

 

Що робити після сексу

Подбайте про гігієну

І чоловікові, і жінці після сексу бажано сходити до туалету. Якщо ви не хочете робити це на природі, можна доїхати до заправки та сходити до туалету там. На заправці також можна вмиватися, якщо вийде. При першій нагоді краще прийняти душ. Під час сексу на тілі збираються піт, виділення, лусочки шкіри, і такий «коктейль» із бактерій рекомендується скоріше змити.

Не забувайте свої речі у машині

Якщо ви займалися сексом не з постійним партнером, краще не забувати свої речі. Може скластися так, що потім ви не захочете побачитися знову, але доведеться через зникнення. У салоні легко втратити дрібні прикраси, вони можуть завалитися між сидіннями або опинитися під ними. Тому за цим краще старанно стежити.

Слідкуйте за вікнами

Коли люди займаються сексом у машинах, вікна пітніють. Перш ніж їхати, простежте, щоб вікна стали прозорими. Якщо вас зупинять співробітники дорожньої служби, вони можуть подумати, що водій п'яний.