Вгадати, як довго продовжаться стосунки, на перших етапах знайомства практично неможливо. Але вже через пару місяців спілкування можна зрозуміти, чи варто витрачати час на чоловіка і чи спробує він перевести роман, що ні до чого не зобов'язує, на новий рівень.

У Telegram- каналі ROXY ділиться інформацією про відносини, красу, здоров'я та новини про життя зірок.

Приєднуйтесь!

 

Він приємно дивує тебе

Деякі хлопці на початку стосунків намагаються дивувати своїх дівчат, але згодом їхній ентузіазм зникає. Вони розуміють, що вже завоювали довіру жінки і перестають намагатися. Так роблять і хлопці, які не зацікавлені у тривалих стосунках. Їм здається дурним вкладатися в ту, кого вони не розглядають як майбутню дружину.

Якщо ви з хлопцем давно разом, але він не перестає тебе приємно дивувати, це добрий знак. Отже, йому важливо, щоб у твоєму житті завжди було місце для несподіваних приємностей, і він готовий вкладатися у ваші стосунки.

 

Пам'ятає про твої переваги

Ми можемо не запам'ятовувати те, що нам говорять сторонні люди, але завжди з цікавістю слухаємо тих, хто нам справді дорогий. У тому числі запам'ятовуємо їх переваги і намагаємось зробити все, щоб догодити.

Тобі не доведеться щоразу нагадувати хлопцеві, що ти п'єш каву без цукру, якщо вона налаштована на серйозні стосунки. Він з першого разу запам'ятає, що ти не їси помідори, волієш ходити ліворуч або слухати певну музику перед сном.

А той, для кого ти «запасний варіант», не докладатиме зусиль, щоб вразити тебе. Навпаки, він може висміювати твої особливості у поведінці та порівнювати з іншими жінками, вихваляючи їх.

 

Поводиться послідовно

Хлопець, який розраховує на довгострокові відносини, поводиться послідовно. Він знає, що іноді непорозуміння не уникнути, але робить все, щоб не бути призвідником конфлікту на порожньому місці.

Особливість послідовних чоловіків у тому, що вони намагаються грати з дівчатами. Тому ніколи спеціально не ігнорують повідомлення, не прибріхують і не роблять те, що може спровокувати ревнощі.

 

Він питає, про яке майбутнє ти мрієш

Той, хто просто хоче скоротити час у компанії дівчини, точно не будуватиме спільних планів на майбутнє. Чоловік розуміє, що це безглуздо. До того ж його справді не цікавить, про що мріє та, з ким він не збирається йти життям.

Якщо хлопець часто запитує про мрії і враховує твої плани, це хороший знак. Отже, йому хочеться зробити так, щоб вам було комфортно разом не лише зараз, а й у майбутньому.

 

Допомагає просуватися кар'єрними сходами

Хлопець, для якого ваші стосунки не мають особливого значення, не буде зацікавлений у тому, щоб ти стала успішнішою. Більше того, твоє кар'єрне зростання може поранити його, спровокувати агресію. Чоловік навіть може ревнувати тебе до роботи.

Той, хто дійсно любить тебе, навпаки, всіляко підтримуватиме твої починання. Хлопцеві, який хоче створити здорові та довгострокові стосунки, важливо, щоб кохана була самодостатньою та успішною.

Він розуміє, що пара буде гармонійною лише в тому випадку, якщо обидва партнери задоволені тим, що наповнює їхнє життя.

 

Публічно виявляє прихильність

У культовому серіалі «Секс у великому місті» є серія, в якій містер Біг постійно керує Керрі в китайський ресторан на околиці міста. Він робить це для того, щоб не зустріти своїх знайомих і не опинитися в ситуації, коли йому доведеться представляти Керрі як свою дівчину.

Подібна поведінка — вірна ознака того, що чоловік не готовий до серйозних стосунків і навіть соромиться суспільству своєї дівчини.

Хлопець, який налаштований серйозно, навпаки, готовий привселюдно виявляти свою прихильність до жінки. Він не тільки не боїться зустріти знайомих, а й із задоволенням знайомить жінку зі своїми друзями та родичами.

 

Він хоче познайомитися з тими, хто важливий для тебе

Деякі хлопці відтягують момент знайомства із друзями та родичами дівчатами. Вони посилаються на сильну зайнятість і знаходять інші приводи, оскільки не бачать сенсу витрачати час на людей, з якими в майбутньому не взаємодіятимуть.

Серйозно налаштований чоловік захоче дізнатися, хто оточує його кохану. Він постарається справити гарне враження на рідних дівчат, порозумітися з її друзями.

 

Хлопець хоче знати про тебе якнайбільше

Здорово, якщо ваше спілкування з хлопцем не обмежується лише інтимом, переглядом фільмів і походами в клуб. Якщо хлопець хоче дізнатися тебе якнайкраще, значить, серйозно налаштований. Він також влаштовуватиме незвичайні побачення та поїздки, в яких ви зможете побачити один одного у нових ролях.

Але є деякі факти, які не треба поспішати розповідати. Навіть якщо ви з чоловіком вже близькі, вам не обов'язково обговорювати колишніх партнерів, чужі таємниці та делікатні проблеми зі здоров'ям.

 

Він готовий ділитися своїми захопленнями

У здорових відносинах партнерам не обов'язково повністю поділяти захоплення одне одного. Але й погано відгукуватися про них не варто, інакше можна спровокувати конфлікт та навіть розставання.

Якщо хлопець намагається привернути твою увагу до своїх хобі, значить розраховує на довгострокові відносини і готовий довіритися. Вияви участь і дай відповідь йому взаємністю, щоб зміцнити союз.

 

Ініціює контакт

Чоловік, для якого ти по-справжньому важлива, не чекатиме, доки ти напишеш сама. Він завжди готовий взяти ініціативу до своїх рук, запросити на побачення, зателефонувати.

Але це не означає, що ти можеш залишатися байдужою. Відносини вийдуть здоровими і стабільними тільки у випадку, якщо ви обидва прикладатимете зусилля.

 

Йому подобається, коли ви робите звичайні відносини

Наприклад, ходите в магазин за продуктами, забираєтесь у квартирі або оновлюєте гардероб. Чоловік з радістю допомагатиме тобі в таких речах, якщо планує створити сім'ю.

З хлопцем, який, навпаки, уникає подібного, треба бути обережнішим. Якщо спілкування обмежується фліртом, рідкісними побаченнями та інтимом, навряд чи йдеться про щось серйозне.