На початку відносин буває важко побачити реальність такою, якою вона є: коли ми закохуємося, починаємо дивитися на світ крізь «рожеві окуляри».

У Telegram- каналі ROXY ділиться інформацією про відносини, красу, здоров'я та новини про життя зірок.

Приєднуйтесь!

Але рано чи пізно вони спадають і ми або розчаровуємося в партнері, або розуміємо, що зробили правильний вибір.

 

Він твій друг

Здорові стосунки засновані не лише на коханні, а й на дружбі. Хороший друг — це той, хто уважно ставиться до твоїх потреб, завжди хоче найкращого для тебе. З цією людиною ти можеш розмовляти годинами, ділитися проблемами та радощами.

Якщо ваше з хлопцем спілкування тримається не лише на пристрасті та емоціях, вам довго буде цікаво одне з одним. Продовжуйте працювати над стосунками, щоб стати опорою ще ближчою.

 

Чоловік вибирає тебе

«Той самий» хлопець не тільки хороша людина та надійний друг, а й той, для кого ти завжди будеш у пріоритеті. Не йдеться про те, що він повинен жертвувати своїм комфортом або бажаннями. Але він все ж таки зробить усе можливе, щоб поряд з ним ти була щаслива.

Такий хлопець нікому не дозволить погано поводитися з тобою. Якщо хтось із його друзів чи родичів буде несправедливий до тебе, він прийме твій бік.

 

Його слова збігаються з діями

Зустріти такого чоловіка мріє кожна жінка. Якщо тобі це вдалося — бережи партнера і вчися в нього бути послідовним.

На хлопців, які виконують обіцянки та дотримуються намічених планів, можна покластися. З ними безпечно будувати тривалі стосунки та планувати спільне майбутнє.

 

З ним ти можеш виявляти свої емоції

Важливо не тільки те, як поводиться чоловік, але й те, наскільки чесною ти сама можеш бути в його присутності. Якщо тобі не треба вдавати, приховувати емоції і вдавати, що все гаразд, коли це не так, тобі пощастило.

Швидше за все, ти зустріла того самого хлопця і можеш бути спокійна.

Але не думай, що ідеальний партнер вгадуватиме твої емоції та настрій. Тобі потрібно навчитися озвучувати свої думки та переживання.

 

Він тримає своє слово

Нема рації намагатися побудувати серйозні стосунки з чоловіком, який рідко дотримується слова. Якщо тобі пощастило зустріти хлопця, який не дає обіцянок, якщо знає, що не зможе виконати їх, цінуй це. Отже, поруч із тобою надійна людина, на яку можна розраховувати.

З «тим самим» не потрібно переживати про те, чи збудуться ваші мрії. Чоловік зробить усе можливе, аби стримати слово. Намагайся відповідати йому, якщо хочеш досягти порозуміння та поваги у стосунках.

 

Чоловік гідно справляється із перешкодами

Періодично ми стикаємося з проблемами. І те, як ми їх вирішуємо, багато говорить про нас як особистості. Якщо хлопець, з яким ти зустрічаєшся, то влипає в неприємності, це поганий знак. Ймовірно, він не вчиться на своїх помилках і не вміє гідно долати труднощі.

Але якщо чоловік не впадає у відчай, коли щось йде не за планом, і гідно поводиться в будь-якій ситуації, цінуй його. Поряд з тобою доросла людина, яка вміє аналізувати та зможе впоратися з будь-якими проблемами, зберігши гідність.

 

Він приваблює тебе зовні

Звичайно, це не єдине, що має подобатися у чоловікові, але довго бути з тим, хто не приваблює зовні, не вийде. Суть здорових відносин у гармонії, яка неможлива між хлопцем та дівчиною, не закоханих у зовнішність один одного.

Якщо у ваших відносинах з хлопцем все чудово, але пристрасті поменшало, це не привід розлучатися. Спробуйте обидва щось змінити у своїй зовнішності, оновити гардероб, переглянути догляд за собою. Це допоможе інакше поглянути один на одного та зберегти інтерес.

 

Тобі подобається його почуття гумору

Іноді життя здається особливо складним, і в ці хвилини важливо зберігати почуття гумору. Жарти допомагають знизити градус напруги, підвищити настрій та зарядитись силами. Якщо поряд з тобою хлопець, який вміє по-справжньому смішити тебе, значить, він «той самий».

Тобі також варто розвинути почуття гумору, щоб бути з партнером на одній хвилі.

 

Ви довіряєте один одному

Довіра відіграє у відносинах. Якщо ти постійно підозрюєш хлопця в невірності, перевіряєш його телефон і стежиш у соціальних мережах, навряд ваш роман можна назвати щасливим. Швидше за все, він не триватиме довго і розставання завдасть тобі сильного болю.

Здорово, якщо у ваших стосунках з чоловіком є довіра. Шанси створення міцних відносин збільшуються у багато разів, якщо обидва партнери залишаються чесні друг з одним.

 

Ти не намагаєшся змінити чоловіка

Запитай себе про те, чи подобається тобі чоловік таким, яким він є. Якщо весь час намагаєшся змінити його: переодягнути, змусити інакше говорити та думати, це тривожний дзвіночок. Значить, ти не готова любити чоловіка таким, яким він є.

Якщо ж ти вчишся приймати партнера, як і він тебе, у вас є всі шанси стати чудовою парою. У таких відносинах люди змінюються неусвідомлено, починають відповідати стандартам один одного, але не через страждання, а через кохання.